Restoran Diližansa

O nama

Restoran Diližansa nalazi se u srcu Novog Sada, u ulici Zmaj Jovina 28, u samom centru jednog od najlepših gradova srednje Evrope.

Restoran raspolaže sa dve prelepe sale, uređene u francuskom stilu.
Donja sala koja služi kao kafe restoran ima 40 mesta, prilagođena je za sve naše goste koji dolaze sa namerom da se zadrže kraći period.
Gornja sala raspolaže sa 50 mesta, u kojoj je i posebna sala sa 10 mesta, za sve vas koji želite da uživate sa svojim društvom odvojeni od svih, u izuzetnom ambijentu u kome možete ručati ili večerati.

Restoran poseduje prekrasnu baštu, sa 50 mesta u kojoj možete uživati, i provesti svoje trenutke u samom centru najlepšeg grada na obali Dunava. Četvrtak, petak i subota rezervisani su za tamburaše, i najbolji provod uz najlepše specijalitete i vrhunska vina.

Restoran Diližansa ambijent
Specijalitet restorana Diližansa

U našem bogatom jelovniku možete pronaći paste, rižota, jela po porudžbini, jela sa roštilja, jagnjetinu, teletinu, više vrsta bifteka, filea, i raznih specijaliteta, kao i hranu koja je prilagođena vegeterijancima.
A u dogovoru sa našim divnim osobljem možemo ispuniti i bilo koju želju što se tiče posebnih potreba osoba koje su alergične ili ne konzumiraju određenu vrstu namirnica.

Sarađujemo samo sa najboljim dobavljačima, koji nam dostavljaju svežu i kvalitetnu robu, koja se na licu mesta sprema samo za vas.

Koncepcija restorana bizira se na Slow Food (sporije spremana hrana) sa puno kvalitetnih sastojaka, i prelepo dekorisanih tanjira, i naravno zdravih i svežih produkata. U našem restoranu, u svakom momentu možete pozvati šefa kuhinje i u konsultaciji sa njim odabrati jelo, i dobiti informaciju kako se tačno sprema.

Naše stručno osoblje sačinjeno je od naj kvalitetinijih ljudi, i odabrano posebno za ovaj tip restorana, puno je iskustva, energije, harizme, ljubaznosti, i tu su vama na usluzi.
Najveći dobitak za nas i vas je to što ćete nas posetiti, i sve ovo probati.
Dođite, uživajte, mi smo sigurni da ćete izaći sa osmehom na licu i ponovo se vratiti, a naše vrhunsko osoblje stoji vam na usluzi.

S poštovanjem tim restorana Diližansa.